När du behöver rekrytera eller bemanna hittar vi rätt kompetens

Det är många faktorer att väga in när du ska anställa nya medarbetare. Inte minst när det handlar om personer i ledande befattningar. På Kornboden i Sundsvall har vi lång erfarenhet av rekrytering och bemanning generellt. Att hitta just chefer som kan stärka din verksamhet ytterligare är en av våra spetskompetenser. Här har vi fördel av våra egna gedigna erfarenheter av ledarskap. Vi vet vad som krävs, helt enkelt.

Läs mer om vårt kontor

Våra tjänster inom rekrytering och bemanning

Allt fler upptäcker fördelarna med att ta professionell hjälp för att hitta och kvalitetssäkra rätt kompetens till sitt företag. Här kan vi på Kornboden hjälpa till med hela eller delar av din rekrytering. Vi känner den lokala marknaden väl och kan snabbt sätta oss in i just ditt behov. Grunden i vårt tjänsteutbud är rådgivning, rekrytering och bemanning.

Chefsrekrytering

När en ny medarbetare i en ledande befattning ska rekryteras är det många faktorer som ska stämma. Kornboden har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag och organisationer sedan 1996.

Rådgivning

Kornbodens rådgivning utgår ifrån ditt behov, i dagsläget eller ett längre perspektiv. Genom att träffas kan vi tillsammans se över vilken typ av stöd du behöver.

Rekrytering

Kornboden hjälper dig med alla delar i en rekrytering. Från första mötet fram tills du valt ut din kandidat.

Vill du diskutera dina utmaningar och möjliga förbättringar

Personer som sätter post it-lappar på en vägg

Det ställs nya krav på dagens ledarskap

Det är nya tider nu. Den gamla auktoritära chefen som pekade med hela handen tappar, medan den coachande ledaren …

Läs mer
Kvinna som skrattar

Därför behövs det fler unga ledare

Vad kännetecknar en framgångsrik, ung ledare idag? Det har Kornboden och Handelskammaren Mittsverige tagit reda på inför Sundsvall Business …

Läs mer
Kvinna vid skrivbord som skriver personligt brev

Så skriver du ett personligt brev

Med ett personligt brev har du möjligheten att göra ett första intryck, berätta varför du vill ha jobbet och …

Läs mer
Kille vid bord på anställningsintervju

Så förbereder du dig för jobbintervjun

Att vara väl förberedd när du går till en anställningsintervju ökar dina förutsättningar för att göra ett bra intryck. …

Läs mer

Kornboden söker industrimontörer

För kunds räkning söker Kornboden montörer löpande. Uppdraget avser sex månaders inhyrning med goda möjligheter att bli övertagen av kunden.

Vi söker dig med intresse av att arbeta i linjeproduktion och har förståelse för modern industriproduktion. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper: att du är driven, strukturerad och har en positiv inställning.