Ta professionell hjälp så slipper du dyra felrekryteringar

När du behöver förändra eller stärka kompetensen i ditt företag är det bra att ta in experthjälp. På Kornboden i Ö-vik har vi lång erfarenhet av att se hur en organisation kan bli mer effektiv eller på vilket sätt en arbetsgrupp behöver kompletteras. Och vi vet hur vi ska hitta rätt kandidater. Utifrån dina specifika förutsättningar kan vi finnas med i hela eller delar av en rekryteringsprocess.

Våra tjänster inom rekrytering och bemanning

Allt fler upptäcker fördelarna med att ta professionell hjälp för att hitta och kvalitetssäkra rätt kompetens till sitt företag. Här kan vi på Kornboden hjälpa till med hela eller delar av din rekrytering. Vi känner den lokala marknaden väl och kan snabbt sätta oss in i just ditt behov. Grunden i vårt tjänsteutbud är rådgivning, rekrytering och bemanning.

Rekrytering

Kornboden hjälper dig med alla delar i en rekrytering. Från första mötet fram tills du valt ut din kandidat.

Second opinion

När du hittat lämpliga kandidater själv, kan vi hjälpa dig att kvalitetssäkra din rekrytering. Vi kallar det second opinion och här ingår två delar – verifiering och tester.

Bemanning

Varför anställa när du kan hyra in personal? Genom att låta oss göra jobbet att hitta kompetent personal att hyra ut till dig, kan du fokusera på din kärnverksamhet, dina kunder och försäljning.

Vill du diskutera dina utmaningar och möjliga förbättringar

Porträttbild av Tina Vedin, Örnfrakt

Så vet du om magkänslan stämmer när du ska anställa

Alla som någon gång rekryterat vet hur svårt det kan vara att hitta rätt person. Många företag söker i …

Läs mer
Flygbild Domsjö Fabriker

Intressant storsatsning i Domsjö

I slutet av september kommer besked om storsatsningen på ett bioraffinaderi blir verklighet. Det är bland andra Domsjö Fabriker, …

Läs mer
Kvinna vid skrivbord som skriver personligt brev

Så skriver du ett personligt brev

Med ett personligt brev har du möjligheten att göra ett första intryck, berätta varför du vill ha jobbet och …

Läs mer
Tjej som skriver cv med läsplatta

Så gör du ett bra CV

När du söker ett jobb ska du försöka ge en tydlig och överskådlig bild av dig själv. I ditt …

Läs mer

Inköpare i Örnsköldsvik

Nu söker Kornboden inköpare till kunder i Örnsköldsvik med omnejd. Behoven ser olika ut och därför söker vi både operativa och strategiska inköpare med teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning.

Dina arbetsuppgifter består av löpande kontakt med leverantörer, inköp samt allmän administration. Som person har du en god social kompetens och uppskattar ett väl fungerande team. Du bidrar gärna med dina kunskaper.