Bred bild på Oscar Jonsson och Jessica Larsson Kornbodens kontor Hälsingland

Vi vill att du ska lyckas med rekryteringen, eftersom din framgång utvecklar bygden

Kornbodens senaste kontor slår upp sina portar i Edsbyn och Ljusdal. Här möter du Oscar Jonsson och Jessica Larsson, båda välkända med lokal anknytning och kunskap om den verklighet som finns på arbetsmarknaden i Hälsingland. De har jobbat som ett team under flera år och kompletterar varandra bra.

Rätt tillfälle att starta eget

– Nu tar vi steget att starta eget på hemmaplan. Det gör vi genom Kornboden som är ett rekryterings- och bemanningsföretag på fyra andra orter i landet. Med vår erfarenhet och Kornbodens seriösa och stabila grund, kommer vi att kunna göra stor nytta för dig som kund, berättar Jessica Larsson.

Nära och långsiktigt

För oss är det självklart att finnas nära, såväl geografiskt som i relationer. Då kan vi stötta dig i din framtida utveckling, som kund eller arbetssökande. Oscar Jonsson, som har ett förflutet som elitspelare i bandy, tror att han kommer att ha användning för flera idrottsliga egenskaper.

– Lagandan, att dra åt samma håll och att bygga goda relationer med andra människor har jag med mig. Det är roligt att skapa förutsättningar för företag och kandidater som båda har vinning av. Det gynnar bygden, konstaterar han.

Porträttbild Jessica Larsson på Kornbodens kontor i Hälsingland

Jessica Larsson

Konsultchef
E-post: jessica.l@kornboden.se
Direkt: 0271 – 79 99 01
Mobil: 072-142 85 67

Porträttbild Oscar Jonsson på Kornbodens kontor i Hälsingland

Oscar Jonsson

Konsultchef
E-post: oscar.j@kornboden.se
Direkt: 0271 – 79 99 02
Mobil: 072-142 88 25