Vi vill att du ska lyckas med rekryteringen, eftersom din framgång utvecklar bygden

Kornbodens senaste kontor slår upp sina portar i Edsbyn och Ljusdal. Här möter du Oscar Jonsson och Jessica Larsson, båda välkända med lokal anknytning och kunskap om den verklighet som finns på arbetsmarknaden i Hälsingland. De har jobbat som ett team under flera år och kompletterar varandra bra.

Våra tjänster inom rekrytering och bemanning

Allt fler upptäcker fördelarna med att ta professionell hjälp för att hitta och kvalitetssäkra rätt kompetens till sitt företag. Här kan vi på Kornboden hjälpa till med hela eller delar av din rekrytering. Vi känner den lokala marknaden väl och kan snabbt sätta oss in i just ditt behov. Grunden i vårt tjänsteutbud är rådgivning, rekrytering och bemanning.

Bemanning

Varför anställa när du kan hyra in personal? Genom att låta oss göra jobbet att hitta kompetent personal att hyra ut till dig, kan du fokusera på din kärnverksamhet, dina kunder och försäljning.

Rekrytering

Kornboden hjälper dig med alla delar i en rekrytering. Från första mötet fram tills du valt ut din kandidat.

Rådgivning

Kornbodens rådgivning utgår ifrån ditt behov, i dagsläget eller ett längre perspektiv. Genom att träffas kan vi tillsammans se över vilken typ av stöd du behöver.

Vill du diskutera dina utmaningar och möjliga förbättringar?

Oscar Jonsson och Jessica utanför nystartat kontor i Hälsingland

Kornboden flyttar in i nya lokaler i Edsbyn

Den 1 september öppnar Kornboden sitt kontor i nyrenoverade och fina lokaler mitt i Edsbyn. Nu finns man både …

Läs mer
Kvinna som skrattar

Därför behövs det fler unga ledare

Vad kännetecknar en framgångsrik, ung ledare idag? Det har Kornboden och Handelskammaren Mittsverige tagit reda på inför Sundsvall Business …

Läs mer
Kvinna vid skrivbord som skriver personligt brev

Så skriver du ett personligt brev

Med ett personligt brev har du möjligheten att göra ett första intryck, berätta varför du vill ha jobbet och …

Läs mer
Tjej som skriver cv med läsplatta

Så gör du ett bra CV

När du söker ett jobb ska du försöka ge en tydlig och överskådlig bild av dig själv. I ditt …

Läs mer

Produktionstekniker till MF Precision i Ljusdal

MF Precision är ett företag som arbetar med avancerad skärande bearbetning inom teknikindustri, med kundanpassade serier till stora och små företag. Nu söker vi en produktionstekniker/operatör som vill vara med att utveckla vårt företag vidare.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete inom en toppmodern produktionsmiljö i världsklass. Stor vikt läggs vid att du är engagerad, driven och van vid att arbeta självständigt med kvalitet i fokus.