Kontakta oss på Östersundskontoret på telefon 063-19 43 30

Östersund, HK

Kornboden i Östersund

Vårt kontor i Östersund är även Kornbodens huvudkontor. Det var här vi startade företaget 1996 och här finns idag hela tjänsteutbudet representerat. Vi arbetar brett med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administrativa flöden och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänstemannauppdrag.

Vi arbetar konsultativt mot både företagskunder och de resurser som söker uppdrag hos oss. Våra kunder finns både i centrala Östersund och spridda över hela Jämtland och Härjedalen. Vi har god kännedom om det lokala näringslivet samtidigt som vi är bra på att hitta kandidater såväl lokalt som nationellt.

Vårt kontor är centralt beläget i Östersund på Storgatan 39. Välkommen till oss som kund, konsult eller kandidat.

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook

I torsdag fick vi på Kornboden möjlighet att vara med och fira ingvigningen av GDMs nya lokaler. En dag med positiv arbetsmiljö, god mat och inspirerande tal om ÖFK och deras resa tillsammans med Graham Potter. Vi är stolta över vårt samarbete med GDM där vi tror och hoppas att våra konsulter kommer trivas bra. ... Läs merLäs mindre

4 timmar sedan  ·