Kontakta oss på Östersundskontoret på telefon 063-19 43 30

Östersund, HK

Kornboden i Östersund

Vårt kontor i Östersund är även Kornbodens huvudkontor. Det var här vi startade företaget 1996 och här finns idag hela tjänsteutbudet representerat. Vi arbetar brett med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administrativa flöden och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänstemannauppdrag.

Vi arbetar konsultativt mot både företagskunder och de resurser som söker uppdrag hos oss. Våra kunder finns både i centrala Östersund och spridda över hela Jämtland och Härjedalen. Vi har god kännedom om det lokala näringslivet samtidigt som vi är bra på att hitta kandidater såväl lokalt som nationellt.

Vårt kontor är centralt beläget i Östersund på Storgatan 39. Välkommen till oss som kund, konsult eller kandidat.

aukt

jagsokernyttjobb

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

omstallning

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

jagvillhyra

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

kornbodensokerdig

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

jagvillrekrytera

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

KB_chefsrekr_webbild_300x169

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook

Idag har Kornboden deltagit på NyföretagarCentrum-Jämtlands årsstämma. Till NyföretagarCentrum kan du vända dig om du planerar att starta företag eller nyligen har gjort det. Där kan du tex få hjälp med att formulera en affärsplan eller gå igenom din affärsidé. Tack till värden Deloitte, Maj-Britt Ringvall och Bob Persson som höll i ordförandeklubban. Mvh Christoffer Sjöstedt - Platschef Östersund ... Läs merLäs mindre

2 dagar sedan  ·