Kontakta oss på Örnsköldsvikskontoret på telefon 0660 – 689 600

Örnsköldsvik

Kornboden i Örnsköldsvik

Vi på Kornboden i Örnsköldsvik har hjälpt arbetsgivare och arbetstagare att hitta varandra sedan 2004. Örnsköldsvik är en stad där många industri- och produktionsföretag finns etablerade vilket gör att många av våra kunder finns inom den branschen. Våra kunder är både företag som behöver hyra personal för att öka sin flexibilitet eller klara tillfälliga arbetstoppar och företag som behöver rekrytera personal för att förstärka sin organisation.

Vi hyr ut och rekryterar både tjänstemän och arbetare. Vi arbetar dagligen med att matcha tillgängliga resurser mot befintliga uppdrag. Flexibilitet, långsiktiga relationer och en vilja av att vara det självklara valet av rekrytering och bemanningsföretag gör att vi hela tiden utvecklas tillsammans med våra kunder och konsulter.

Registrera ditt cv hos oss om du söker arbete i Örnsköldsvik med omnejd.

Kornboden är förutom ett bemanning – och rekryteringsföretag ett auktoriserat omställningsföretag, Vi har arbetat med omställning i Örnsköldsvik sedan 2006.

Är du intresserad av vad Kornboden i Örnsköldsvik kan göra för dig eller ditt företag tveka inte att höra av dig till oss eller kom förbi på kontoret som finns i centralt belägna Arken, nära centrum, havet och Modos hemmaarena.

Vid allmänna frågor eller funderingar

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt mobilnummer (obligatorisk)

Välj område (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

captcha

Skriv i det du ser i rutan ovanför

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook