När du behöver rekrytera eller bemanna hittar vi rätt kompetens

Det är många faktorer att väga in när du ska anställa nya medarbetare. Inte minst när det handlar om personer i ledande befattningar. På Kornboden i Sundsvall har vi lång erfarenhet av rekrytering och bemanning generellt. Att hitta just chefer som kan stärka din verksamhet ytterligare är en av våra spetskompetenser. Här har vi fördel av våra egna gedigna erfarenheter av ledarskap. Vi vet vad som krävs, helt enkelt.

Satsar framåt med ny platschef och nya lokaler

Nu växlar vi upp för att bredda och komplettera våra tjänster. Det gör vi genom att knyta till oss kompetens i form av Marcus Larsson. Som platschef kommer han, precis som Anna-Karin och Jens, att jobba nära dig som kund. Med en bakgrund som egen företagare, säljare i bankvärlden och de senaste åren konsult inom rekryteringsbranschen, har Marcus en värdefull mix av erfarenheter och kontakter.

Vi är ett starkt team med gott renommé och stora kontaktytor inom såväl industrin som på tjänstemannasidan. Det känns väldigt roligt och inspirerande att kunna erbjuda så bra tjänster kring rekrytering och bemanning. Dessutom har vi flyttat in i egna, fina lokaler mitt i Sundsvall på Storgatan 20 c, berättar Marcus Larsson.

Skapar nytta med nätverk och metoder

Att vi kan hitta bra kandidater till våra kunder beror till stor del på att vi funnits i Sundsvall under lång tid. Vi kan den lokala marknaden och känner till vad som händer i olika branscher. En kombination av vårt metodiska arbetssätt och en stor bank av kandidater – både officiella och inofficiella – ger oss därför bra möjligheter att hjälpa dig som kund att växa.

Marcus Larsson Locklund

Platschef Kornboden Sundsvall
E-post: marcus.l@kornboden.se
Direkt: 060-789 05 05
Mobil: 070-516 77 35

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig
E-post: jens.o@kornboden.se
Direkt: 060-789 05 01
Mobil: 070-268 08 36

Anna-Karin Nordin

Konsultchef
E-post: anna-karin.n@kornboden.se
Direkt: 060-789 05 02
Mobil: 070-109 18 17