Din rekrytering idag är en investering för framtiden

Det var i Östersund allt började 1996 när företaget startade. På Kornboden i Östersund har vi vuxit och utvecklats med våra kunder i över 20 år. Det är därför vi idag kan erbjuda en sådan bredd inom rekrytering och bemanning. Vi arbetar med olika roller inom produktion, verkstadsindustri, lager och logistik, IT, administration, ekonomi och har mycket goda kontaktnät med kandidater till många typer av tjänstemannauppdrag.

Våra tjänster inom rekrytering och bemanning

Allt fler upptäcker fördelarna med att ta professionell hjälp för att hitta och kvalitetssäkra rätt kompetens till sitt företag. Här kan vi på Kornboden hjälpa till med hela eller delar av din rekrytering. Vi känner den lokala marknaden väl och kan snabbt sätta oss in i just ditt behov. Grunden i vårt tjänsteutbud är rådgivning, rekrytering och bemanning.

Rekrytering

Kornboden hjälper dig med alla delar i en rekrytering. Från första mötet fram tills du valt ut din kandidat.

Bemanning

Varför anställa när du kan hyra in personal? Genom att låta oss göra jobbet att hitta kompetent personal att hyra ut till dig, kan du fokusera på din kärnverksamhet, dina kunder och försäljning.

Rådgivning

Kornbodens rådgivning utgår ifrån ditt behov, i dagsläget eller ett längre perspektiv. Genom att träffas kan vi tillsammans se över vilken typ av stöd du behöver.

Vill du diskutera dina utmaningar och möjliga förbättringar

Bra att tänka på när du ska hyra in personal

– Det gäller att veta vad du vill och att vara tydlig. Då sparar det otroligt mycket tid och …

Läs mer

Från Dalarö till äventyret i Jämtland

Zackarias Jonsson är ekonomen som gjorde det han alltid drömt om. Efter studier och ett halvårs skidåkning i Kanada, …

Läs mer

Så skriver du ett personligt brev

Med ett personligt brev har du möjligheten att göra ett första intryck, berätta varför du vill ha jobbet och …

Läs mer

Så gör du ett bra CV

När du söker ett jobb ska du försöka ge en tydlig och överskådlig bild av dig själv. I ditt …

Läs mer

Säljare till ÖFK

Östersunds Fotbollsklubb, ÖFK, bildades 1996 och har som målsättning att vare en del av den absoluta toppen av svensk elitfotboll och att spela europeiska tävlingsmatcher i Östersund.

Nu söker vi en säljare för ÖFK som kommer att ingå i ett säljteam. I rollen som säljare är din främsta uppgift att marknadsföra och sälja in ÖFK till sponsorer (företag, organisationer och privatpersoner). Du kommer både att jobba mot ett eget och ett gemensamt säljmål. Rollen är en viktig byggsten i ÖFK:s fortsatta utveckling.