Rekryteringsföretag Örebro

Hem Rekryteringsföretag Örebro

Kornboden är ett rekryteringsföretag i Örebro som varit verksamma i branschen i nästan tio år. Vi är ett fullservicekontor som får företag att växa genom att erbjuda både bemannings-, interims- och rekryteringslösningar. Ni är varmt välkomna till oss när ni behöver rekrytera personal i Örebro och vårt kontor ligger i centrala Örebro på Drottninggatan 26.

Vi är ett rekryteringsföretag i Örebro som arbetar kvalitets- och resultatinriktat och inte med fokus på kvantitet, och vi jobbar i hög grad med återkommande uppdrag. Kornboden lägger stor vikt vid personlig kontakt och flexibilitet för att kunna hitta kompetent personal som matchar era behov på företaget. Våra uppdragsgivare är allt från mindre lokala företag och organisationer till nationella företag. Ingen rekrytering är för stor eller för liten för oss.

Ett rekryteringsföretag i Örebro med er lönsamhet i fokus

Vi är ständigt lyhörda för dina behov som kund och agerar alltid med långsiktighet i fokus, både för företaget och medarbetaren. Vi arbetar med tillförlitliga lösningar samt med erfaren och kompetent personal. Det är en grundförutsättning att ha förståelse för både företaget och tjänsten för att sköta en rekryteringsprocess som håller hög standard och vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vill du komma i kontakt med oss eller veta mer om oss som rekryteringsföretag i Örebro? Du når oss på telefon eller mail. Välkommen till Kornboden!