Rekrytering, Sundsvall

Hem Rekrytering, Sundsvall

Kornboden kan hjälpa er med rekrytering i Sundsvall snabbt och effektivt och har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Därmed har vi lång och gedigen erfarenhet av att rekrytera och ni kan vara trygga med att vi alltid levererar den bästa kandidaten till den tjänst ni behöver fylla. De personliga mötena med kandidaterna väger tungt i vår urvalsprocess.

I vårt arbete med rekrytering i Sundsvall börjar vi med att göra en behovsanalys och en detaljerad kravprofil. Det är en grundförutsättning att ha förståelse för både företaget och tjänsten för att upprätthålla en rekryteringsprocess med hög kvalitet. Vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och vi hjälper både större och mindre företag.

Vår strategi för en lyckad rekrytering i Sundsvall

Vår rekryteringstjänst utgår från en kompetensbaserad rekryteringsmodell som bygger på att det finns en tydlig koppling till vilka krav som ställs och till vilka personliga egenskaper som är viktiga i den aktuella tjänsten.

För att hantera ansökningar och urval arbetar vi med webbaserade verktyg, vi erbjuder våra kunder ett ”titthål” så att kunden kan följa processen och se vilka kandidater som väljer att söka deras tjänst. För att säkerställa kvalitet i arbetar vi med marknadens bästa rekryterings- och testverktyg.

Vi får företag att växa och har vad som krävs för en lyckad rekrytering i Sundsvall till just ert företag. Hör av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med rekrytering.

Vi nås på telefon och mail. Välkommen till Kornboden!