Rekrytera i Örebro

Hem Rekrytera i Örebro

Behöver ni rekrytera i Örebro? Vi på Kornboden har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi har alltså lång och gedigen erfarenhet av att rekrytera och ni kan vara trygga med att vi alltid levererar den bästa kandidaten till den tjänst ni behöver fylla.

Vid vårt arbete med att rekrytera i Örebro börjar vi med en behovsanalys och en detaljerad kravprofil. Det är en grundförutsättning att ha förståelse för både företaget och tjänsten för att upprätthålla en rekryteringsprocess med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid de personliga mötena med kandidaterna och dessa möten väger tungt i vår urvalsprocess.

Rekrytera i Örebro – så arbetar vi

Vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Kornbodens rekryteringstjänst utgår från en kompetensbaserad rekryteringsmodell som bygger på att det finns en tydlig koppling till vilka krav som ställs och till vilka personliga egenskaper som är viktiga i den aktuella tjänsten.

För att hantera ansökningar och urval arbetar vi med webbaserade verktyg. För våra kunder erbjuder vi ett ”titthål” så att de kan följa processen och se vilka kandidater som väljer att söka deras tjänst. Vi arbetar med marknadens bästa rekryterings- och testverktyg för att säkerställa kvaliteten rakt igenom hela processen.

Vi vet vad som krävs för att rekrytera rätt person i Örebro till just ert företag och er bransch. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Vi nås på telefon och mail. Välkommen.