Personaluthyrning, Sundsvall

Hem Personaluthyrning, Sundsvall

På Kornboden kan vi erbjuda personaluthyrning i Sundsvall, ett enkelt och effektivt sätt att se till att ni har rätt kompetens för rätt tjänst.

Vi levererar alltid rätt person snabbt och har lång erfarenhet av att matcha både små och stora företags behov av bemanning.

Vår personaluthyrning i Sundsvall vänder sig till er som vill hyra personal vid tillfälliga arbetstoppar eller vid annan frånvaro som behöver täckas upp. Det kan vara vid föräldraledighet, sjukskrivning eller tjänstledighet.

Personaluthyrning i Sundsvall för organisationer i förändring

Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi snabbt presentera en lämplig kandidat när behovet av att hyra personal uppstår. Ofta behöver tillfällig personal tillsättas med kort varsel, varför det är bekvämt och smidigt att anlita ett bemanningsföretag till processen.

Vi har mångårig erfarenhet av personalythyrning i Sundsvall och fokuserar framför allt på personliga kontakter och flexibilitet. På så vis ser vi till att både ni som kund och medarbetaren blir nöjda med samarbetet. Det kan vara svårt att veta på förhand hur länge behovet kommer att finnas och med vår personaluthyrning kan ni hyra personal för både korta och långa perioder, det är företagets behov som styr.

Hör gärna av dig till oss när du är ute efter personaluthyrning i Sundsvall. Vi nås på telefon eller mail – kontaktuppgifterna hittar ni här. Välkommen till Kornboden!