Personaluthyrning, Örebro

Hem Personaluthyrning, Örebro

På Kornboden kan vi erbjuda personaluthyrning i Örebro, ett enkelt och effektivt sätt att se till att ni har rätt kompetens för rätt tjänst. Vår personaluthyrning i Örebro vänder sig till er som behöver täcka upp vid tillfälliga arbetstoppar eller vid annan frånvaro. Det kan vara vid föräldraledighet, sjukskrivning eller tjänstledighet.

Det kan vara svårt att veta på förhand hur länge behovet kommer att finnas. Med oss kan ni hyra personal för både korta och långa perioder, det är företagets behov som styr. Vi levererar alltid rätt person snabbt och har lång erfarenhet av att matcha både små och stora företags behov av personal.

Personaluthyrning i Örebro för en flexibel organisation

Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi snabbt presentera en lämplig kandidat när behovet av att hyra personal uppstår. Ofta behöver tillfällig personal tillsättas med kort varsel, varför det är bekvämt och smidigt att anlita ett bemanningsföretag till processen. Vi har mångårig erfarenhet av personalythyrning i Örebro och fokuserar framför allt på personliga kontakter och flexibilitet. På så vis ser vi till att både ni som kund och medarbetaren blir nöjda med samarbetet.

Hör gärna av er till oss när ni är ute efter personaluthyrning i Örebro. Vi nås på telefon eller mail. Välkommen till Kornboden!