Personalinhyrning, Sundsvall

Hem Personalinhyrning, Sundsvall

När behovet av personalinhyrning i Sundsvall uppstår kan du vända dig till oss på Kornboden. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med över tio år i branschen och arbetar varje dag med att hitta rätt person till rätt plats med rätt kompetens.

Personalinhyrning är ett effektivt sätt att hantera arbetstoppar, hitta specialister inom ett särskilt område eller täcka en tillfällig frånvaro. Allt fler företag upptäcker fördelarna med personalinhyrning, ett behov som kan uppstå vid många olika situationer. Det kan handla om föräldraledighet, sjukdom eller tjänstledighet. Med oss på Kornboden kan ni hyra personal för både längre och kortare perioder, det är företagets behov som styr.

Pålitlig, snabb och trygg personalinhyrning i Sundsvall

Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi snabbt presentera en lämplig kandidat när behovet av personalinhyrning i Sundsvall uppstår. Det kan vara svårt att förutse hur länge behovet sträcker sig och personal ska tillsättas med kort varsel. I vårt arbete med processen lägger vi stor vikt vid personlig kontakt och flexibilitet för att kunna hitta kompetent personal som matchar era behov för tillfället. Våra uppdragsgivare är allt från mindre lokala företag och organisationer till nationella företag.

Ni är välkomna att höra av er till oss när ni är i behov av personalinhyrning i Sundsvall. Vi finns på telefon eller mail – kontaktuppgifterna hittar ni här. Välkommen till Kornboden!