Personalinhyrning, Örebro

Hem Personalinhyrning, Örebro

När ett behov för personalinhyrning i Örebro uppstår är ni välkomna till oss på Kornboden. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi snabbt presentera en lämplig kandidat när ni behöver personalinhyrning i Örebro.

I vårt arbete med processen lägger vi stor vikt vid personlig kontakt och flexibilitet för att kunna hitta kompetent personal som matchar era behov för tillfället. Våra uppdragsgivare finns utspridda över hela landet, i både större organisationer och mindre företag.

Pålitlig, snabb och trygg personalinhyrning i Örebro

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med över tio år i branschen och arbetar varje dag med att placera rätt person på rätt plats.

Personalinhyrning är ett mycket effektivt sätt att hantera arbetstoppar, hitta specialister inom ett särskilt område eller för att täcka upp en tillfällig frånvaro. Allt fler företag upptäcker fördelarna med personalinhyrning. Det kan handla om föräldraledighet, sjukdom eller tjänstledighet och ofta är det svårt att förutse hur länge behovet av personalinhyrning kommer att finnas. Hos oss kan ni hyra personal för både längre och kortare perioder, det är företagets behov som styr.

Hör gärna av er till oss när ni är i behov av personalinhyrning i Örebro. Vi nås på telefon eller mail – kontaktuppgifterna finns här. Välkommen till Kornboden!