Rekrytering

Vårt samarbete börjar med en behovsanalys och en detaljerad kravprofil. Att ha förståelse för företaget och tjänsten som ska tillsättas utgör en grundförutsättning för en rekryteringsprocess med hög kvalitet.
Vår rekryteringstjänst utgår från en kompetensbaserad rekryteringsmodell som bygger på att det finns en tydlig koppling till vilka krav som ställs och till vilka personliga egenskaper som är viktiga i just den aktuella tjänsten. De personliga mötena med kandidaterna väger tungt i vår urvalsprocess.
För att hantera ansökningar och urval arbetar vi med ett webbaserade verktyg, vi erbjuder våra kunder ett ”titthål” så att kunden kan följa processen och se vilka kandidater som väljer att söka just deras tjänst. För att säkerställa personlighet och kapacitet arbetar vi med några av marknadens bästa rekryterings- och testverktyg. Ni får tillgång till kompetenta och erfarna rekryteringskonsulter. Vårt mål är att presentera 2-3 kandidater som matchar kravprofilen.

”Vår ambition är att alltid överträffa våra kunders förväntningar”

Chefsrekrytering

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996. Vi hjälper er att hitta en kandidat som är anpassad till era behov, er marknad och ert företags värderingar. Ni får tillgång till kompetenta seniora rekryteringskonsulter med egna ledarskapserfarenheter, en avgörande styrka och kompetens i jakten på de bästa kandidaterna. För att säkerställa personlighet och kapacitet arbetar vi med psykometriska bedömningstestverktyg. Vårt mål är att presentera 2-3 kandidater som matchar kravprofilen och passar er företagskultur.

”Vårt mål är att stärka kompetensen och konkurrenskraften hos våra kunder”

Second opinion

För företag och organisationer som redan har egna kandidater, men där man vill ha hjälp av erfarna rekryteringskonsulter med ytterligare beslutsunderlag i rekryteringssituationen. Genom en Second Opinion görs en oberoende utvärdering som legitimerar det beslut som fattas. Vi genomför en kompetensbaserad intervju samt utför personlighets- och färdighetstest. Aktiviteterna sammanfattas i en skriftlig rapport.

”Vi bidrar med att kvalitetssäkra rekryteringen”

Flöde – Rekryteringsprocess

KB_chefsrekrytering_12steg_RED_800

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook