Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år. Vi är en kvalificerad och seriös leverantör av tjänsten. Vi har samarbetsavtal med Trygghetsfonden (TSL) och även underkonsultavtal som med Trygghetsrådet (TRR).
Vi erbjuder omställning med individen i centrum och ser alltid till den enskilde individens behov och förutsättningar. Vår målsättning är att snabbt komma till en lösning med en ny sysselsättning. För oss är det självklart att vi i omställningsarbetet erbjuder:
– Egen personlig coach med tid för individen
– Hjälp, råd och stöd att hantera den nya situationen
– Konkret hjälp med kompetensinventering och framtagande av CV och Personligt brev
– Tillgång till våra olika nätverk inom Kornboden och arbetsmarknaden

Kornbodens erfarna coacher
Våra coacher har stor erfarenhet och kunskap av att möta människor i olika situationer. Kontaktnätet inom den lokala arbetsmarknaden är brett och här finns även mångårig erfarenhet av personalarbete. Vårt bemötande bygger på respekt, värme och realism. Människor är olika och unika vilket innebär att det inte finns standardiserade lösningar som passar för alla. Våra coacher är diplomerade enligt ICF (International Coach Federation).

Bakgrund TSL
Trygghetsfonden (TSL) är en omställningsförsäkring som är bildad av Svenskt Näringsliv och LO. Syftet är att den uppsagda snabbt ska få hjälp till ett nytt arbete, utbildning eller starta egen verksamhet. För ytterligare information om TSL och omställningsstödet villkor och ansökan se www.tsl.se

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook