Interim Management

För oss betyder Interim Management en tillfällig ledarförstärkning. Det kan handla om ett kort- eller långsiktigt engagemang. Du som kund får med kort varsel in en erfaren ledare som objektivt löser arbetsuppgiften under en begränsad period.

Kornboden har hyrt ut kvalificerad personal på krävande uppdrag sedan starten 1996. Kunder har varit såväl privata som offentliga organisationer. Uppdragen har tidsmässigt varierat från tre månader upp till 3 år.

Vi löser bland annat ledarbefattningar som VD, Verksamhetschef, Produktionschef och Projektledare. Denna typ av befattningar löses många gånger med kort varsel genom det stora kontaktnät vi besitter.

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook