Kornboden - Bemanning och rekrytering sedan 1996

Chefsrekrytering

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996. Vi hjälper er att hitta en kandidat som är anpassad till era behov, er marknad och ert företags värderingar. Ni får tillgång till kompetenta seniora rekryteringskonsulter med egna ledarskapserfarenheter, en avgörande styrka och kompetens i jakten på de bästa kandidaterna. För att säkerställa personlighet och kapacitet arbetar vi med psykometriska bedömningstestverktyg. Vårt mål är att presentera 2-3 kandidater som matchar kravprofilen och passar er företagskultur.
”Vårt mål är att stärka kompetensen och konkurrenskraften hos våra kunder”

Second opinion

För företag och organisationer som redan har egna kandidater, men där man vill ha hjälp av erfarna rekryteringskonsulter med ytterligare beslutsunderlag i rekryteringssituationen. Genom en Second Opinion görs en oberoende utvärdering som legitimerar det beslut som fattas. Vi genomför en kompetensbaserad intervju samt utför personlighets- och färdighetstest. Aktiviteterna sammanfattas i en skriftlig rapport.

”Vi bidrar med att kvalitetssäkra rekryteringen”

Flöde – Rekryteringsprocess

KB_chefsrekrytering_12steg_RED_800

Registrera CV Chef

Executive Search

I vissa uppdrag arbetar Kornboden Kompetens med Executive Search. Har du registrerat dig som sökande hos oss tar vi en personlig kontakt med dig när vi får in ett uppdrag som matchar din profil. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och kommer inte att presenteras för någon kund utan ditt godkännande. Självklart har du rätt att återkalla din registrering när du vill och få dina uppgifter raderade.

Är du intresserad av konkreta tjänster som vi publicerar på vår hemsida så rekommenderar vi att du kontaktar oss för ytterligare information och söker dessa tjänster via länken under lediga tjänster.

Välkommen till Kornboden

Registrera cv

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook