Bemanning

Kornbodens bemanningstjänst vänder sig till dig som vill hyra personal vid tillfälliga arbetstoppar eller vid annan frånvaro som behöver täckas upp t.ex. föräldraledighet, sjukdom eller tjänstledighet. Du kan hyra personal på längre och kortare perioder, det är företagets behov som styr.

Att hyra personal skapar en flexibel organisation som kan matchas mot företagets variationer i upp- och nedgång.

Genom att låta oss göra jobbet att hitta kompetent personal att hyra ut till dig så kan du fokusera på din kärnverksamhet. Kornboden har sedan 1996 hjälpt mängder med företag att hitta rätt person till rätt arbete. Vi lägger stort fokus på personliga kontakter och flexibilitet. A och O är att sätta sig in i ditt företag, era utmaningar och verksamheter för att sedan erbjuda rätt personal.

Vår bemanning bygger på att matcha våra kunders unika behov med individens möjlighet att uppfylla dem.

”Rätt person på rätt plats med rätt kompetens för ditt företag är vår drivkraft”

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook