Att jobba hos oss

Att arbeta i ett bemanningsföretag skiljer sig i vissa avseenden mot andra arbetsgivare. När du jobbar åt Kornboden är du också vårt ansikte utåt hos kund. Du är Kornbodens ambassadör och representerar oss hos våra kunder, varje arbetsdag.

Våra kunder och deras anställda förväntar sig att den inhyrda personalen hela tiden ska prestera 100 %. Kornbodens representation på företaget är viktig. Vi är där för att lösa en uppgift eller ett uppdrag. Som uthyrd resurs har du en arbetsledare på arbetsplatsen, som leder det dagliga arbetet (kunden) och en arbetsgivare (Kornboden) som ser till att du får lön och är rätt försäkrad på arbetsplatsen.

Anledningen till att våra kunder anlitar oss för inhyrning varierar. Vissa kunder har snabbt växlande order- och produktionskurvor, medan andras tillfälliga behov beror på sjukskrivningar, föräldraledighet eller semester. Det kan också vara ett sätt att provanställa ny personal. Vi samverkar med kunden avseende all vår personal gällande allt från uppdragslängd, utveckling och vidareutbildning till löner och arbetsmiljö.

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook