Om Kornboden

Kornboden är en företagsgrupp bestående av moderbolaget Kornboden Utveckling AB samt dotterbolagen Kornboden Resurs AB som arbetar med personaluthyrning och Kornboden Kompetens AB vars verksamhet är rekrytering och omställning. Kornboden är ett privatägt bolag med engagerade och långsiktiga ägare.

Verksamheten startade 1996 i Östersund med konsulttjänster inom rekrytering, ledarskap och omställning. Kunderna var både lokala och nationella. Efter några år utvecklades företaget och personaluthyrning ökade snabbt.

Den röda tråden i verksamheten har under alla år varit vår lyhördhet för kundens behov, enkla beprövade lösningar samt erfaren och kompetent personal. Kornboden agerar alltid med långsiktighet mot såväl kund som medarbetare.

Namnet Kornboden syftar på den näring och de resurser vi kan ge till våra kunder. Våra medarbetare slår ibland rot hos våra kunder och utvecklar därmed både sig själva och företaget.

Jag söker nytt jobb!

Registrera din CV hos oss så våra rekryterare snabbt kan hitta dig när lediga jobb uppstår.

Omställning

Kornboden har med bra resultat levererat omställningsuppdrag inom olika företag och branscher i över tio år.

Jag vill hyra personal!

Vår idé med bemanningstjänster är att matcha våra kunders behov med våra medarbetares möjlighet att uppfylla dem.

Kornboden söker dig!

Här ser du våra lediga jobb som just nu annonseras ut. Hittar du inte ett ledigt jobb som passar dig just nu, registrera ditt CV så finns du med då nya jobb dyker upp.

Jag vill rekrytera!

Vi har sedan 1996 genomfört över 10 000 rekryteringar. Vi är idag 14 personer på 4 orter som varje dag jobbar med att rekrytera – det är din trygghet!

Jag är chef och söker nytt jobb!

Det är av stor vikt att alla faktorer stämmer när det ska rekryteras en ny medarbetar i en ledande befattning. Kornboden Kompetens har rekryterat chefer och ledare till framgångsrika företag sedan 1996.

Kornboden på Facebook