Nytt jobb, Sundsvall

Hem Nytt jobb, Sundsvall

Vill du ha nytt jobb i Sundsvall?

Vi på Kornboden har alltid ett flertal olika tjänster som vi behöver tillsätta i Sundsvall. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag med både små och stora företag i vårt kontaktnät.

Genom oss kan du snabbt och enkelt bli uthyrd som konsult hos någon av våra kunder. Kanske hittar du ditt nya drömjobb genom oss?

När du söker nytt jobb i Sundsvall via oss på Kornboden, kan du vara trygg med att vi alltid fokuserar på dig som person och hur du kommer passa in hos kundföretaget. Det är viktigt för oss att både du och företaget blir så nöjda som möjligt med samarbetet.

Nytt jobb i Sundsvall på olika nivåer

Oavsett om du nyss avslutat dina gymnasiestudier eller har några års arbetslivserfarenhet, kan vi på Kornboden vara till hjälp. Vi erbjuder en mängd olika jobb inom varierande tjänsteområden. Vi ser till att din kompetens och kunskap kommer till sin rätt på rätt arbetsplats när du söker nytt jobb i Sundsvall.

Vi har hjälpt många personer att hitta nytt jobb i Sundsvall. Med drygt tio år i branschen har vi god erfarenhet av effektiv och lyckad rekrytering och bemanning. Vi har ständigt många olika jobb ute, inom både privat och offentlig sektor för dig som söker nytt jobb i Sundsvall.

Du når oss på telefon och mail om du har några andra frågor. Välkommen!