Nytt jobb, Örebro

Hem Nytt jobb, Örebro

Söker du efter ett nytt jobb i Örebro? Vi på Kornboden erbjuder många olika tjänster!

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag med både små och stora företag i vårt kontaktnät. Genom oss kan du snabbt och enkelt bli uthyrd som konsult hos någon av våra kunder – ibland händer det även att våra uthyrda medarbetare får heltidsanställning hos kundföretaget tack vare ett gott samarbete. Kanske hittar du ditt nya drömjobb genom oss?

När du söker nytt jobb i Örebro via oss på Kornboden, kan du vara trygg med att vi alltid fokuserar på personliga kontakter och flexibilitet. Det är viktigt för oss att både du och företaget blir så nöjda som möjligt med samarbetet.

Nytt jobb i Örebro för alla

Oavsett om du nyss avslutat dina gymnasiestudier eller har några års arbetslivserfarenhet, kan vi på Kornboden vara till hjälp. Vi erbjuder en mängd olika jobb inom olika områden. Vi ser till att din kompetens och kunskap kommer till sin rätt på rätt arbetsplats när du söker nytt jobb i Örebro.

Vi har hjälpt många personer att hitta nytt jobb i Örebro. Med nästan tio år i branschen har vi god erfarenhet av effektiv och lyckad rekrytering och bemanning. Vi har ständigt många olika jobb ute, inom både privat och offentlig sektor för dig som söker nytt jobb i Örebro.

Vi finns på telefon och mail om du har några andra frågor. Välkommen!