Lediga tjänster, Sundsvall

Hem Lediga tjänster, Sundsvall

Vill du hitta lediga tjänster i Sundsvall? Vi på Kornboden kan hjälpa dig!

Vi har en rad olika jobb för dig som är ute efter lediga tjänster i Sundsvall, oavsett om du är student eller har några års arbetslivserfarenhet.

Genom oss kan du snabbt och enkelt bli uthyrd som konsult hos någon av våra kunder – ibland händer det även att våra uthyrda medarbetare slår rot hos företaget tack vare ett gott samarbete.

På Kornboden fokuserar vi framför allt på personliga kontakter och flexibilitet och på så vis ser vi till att både du och företaget blir så nöjda som möjligt med samarbetet.

Lediga tjänster i Sundsvall – Kornboden rekryterar

Företaget kan snabbt fylla behovet av arbetskraft genom att gå via oss och för dig som söker ser vi till att din kompetens och kunskap kommer till sin rätt på rätt arbetsplats. Det kan vara precis dig vi letar efter!

Vi har förmedlat lediga tjänster i Sundsvall sedan 2004 och har byggt upp ett gediget och stort kontaktnät, med både stora och små företag. Vi har alltid en rad olika jobb ute, inom både privat och offentlig sektor på olika nivåer för dig som söker lediga tjänster i Sundsvall.

Har du några övriga frågor? Vi finns telefon och mail – kontaktuppgifterna hittar du här. Välkommen till Kornboden!