Lediga jobb, Sundsvall

Hem Lediga jobb, Sundsvall

Söker du efter lediga jobb i Sundsvall? Vi på Kornboden kan hjälpa dig!

Vi har förmedlat lediga jobb i Sundsvall sedan 2004 och har sedan dess byggt upp ett gediget och stort kontaktnät, med både stora och små företag.

Kornboden har en rad olika tjänster för dig som är ute efter lediga jobb i Sundsvall, oavsett om du är student eller har några års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du snabbt och enkelt bli uthyrd som konsult hos någon av våra kunder – ibland händer det även att våra uthyrda medarbetare slår rot hos företaget tack vare ett gott samarbete.

På Kornboden fokuserar vi framför allt på personliga kontakter och flexibilitet och på så vis ser vi till att både du och företaget blir så nöjda som möjligt med samarbetet.

Lediga jobb i Sundsvall med effektiv rekrytering

För både företag och dig som söker efter lediga jobb i Sundsvall är bemanning och rekrytering både enkelt och smidigt. För dig som söker ser vi till att dina kvalifikationer och erfarenheter kommer till sin rätt. Kanske är det just dig vi letar efter?

Vi har alltid en rad olika tjänster ute, inom både privat och offentlig sektor på olika nivåer för dig som söker lediga jobb i Sundsvall. Läs gärna mer här om vilja tjänster som ligger ute nu.

Har du några övriga frågor? Vi finns telefon och mail – kontaktuppgifterna finns här. Välkommen till Kornboden!