Lediga jobb, Örebro

Hem Lediga jobb, Örebro

Söker du efter lediga jobb i Örebro? Vi på Kornboden kan hjälpa dig!

Vi har en rad olika tjänster för dig som är ute efter ett nytt jobb i Örebro, oavsett om du är student eller har några års arbetslivserfarenhet.

Genom oss kan du snabbt och enkelt bli uthyrd som konsult hos någon av våra kunder – ibland händer det även att våra uthyrda medarbetare slår rot hos företaget tack vare ett gott samarbete.

På Kornboden fokuserar vi framför allt på personliga kontakter och flexibilitet och på så vis ser vi till att både du och företaget blir så nöjda som möjligt med samarbetet.

Lediga jobb i Örebro – rätt person till rätt arbetsplats

För både företag och dig som söker efter lediga jobb i Örebro är bemanning och rekrytering ett bra alternativ. Företaget kan snabbt fylla behovet av arbetskraft och för dig som söker ser vi till att din kompetens och kunskap kommer till sin rätt. Kanske är det just dig vi letar efter?

Kornboden har förmedlat lediga jobb i Örebro i snart tio år och har sedan starten byggt upp ett gediget och stort kontaktnät, med både stora och små företag. Vi har alltid en rad olika tjänster ute, inom både privat och offentlig sektor.

Har du några övriga frågor? Vi finns telefon och mail – kontaktuppgifterna hittar du här. Välkommen till Kornboden!