Hyra personal, Örebro

Hem Hyra personal, Örebro

Behöver ert företag hyra in personal i Örebro? Vi på Kornboden kan hjälpa er att snabbt hitta en lämplig kandidat för er verksamhet när ni vill hyra personal i Örebro.

Allt fler företag upptäcker fördelarna med att hyra in personal, ett behov som kan uppstå vid många olika situationer. Det kan handla om föräldraledighet, sjukdom, tjänstledighet eller om ni behöver förstärkning inför ett särskilt projekt där man tillfälligt behöver ta in extern kompetens. Med oss på Kornboden kan du hyra personal för både längre och kortare perioder, det är företagets behov som styr.

Vi hjälper dig snabbt och effektivt när du behöver hyra personal i Örebro

Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi snabbt presentera en lämplig kandidat när behovet av att hyra personal uppstår. Ofta behöver tillfällig personal tillsättas med kort varsel, varför det är bekvämt och smidigt att anlita ett bemanningsföretag till processen. Vi har mångårig erfarenhet av att hyra ut personal i Örebro och fokuserar framför allt på personliga kontakter och flexibilitet. På så vis ser vi till att både du som kund och medarbetaren blir nöjda med samarbetet.

Ni är välkomna att höra av er till oss när ni vill hyra personal i Örebro. Vi finns på telefon eller mail – här är våra kontaktuppgifter. Välkommen till Kornboden!