Bemanningsföretag, Sundsvall

Hem Bemanningsföretag, Sundsvall

Kornboden är ett bemanningsföretag i Sundsvall som funnits i drygt 10 år. Vi är ett fullservicekontor som erbjuder våra kunder både bemannings-, interims- och rekryteringslösningar. Vårt kontor är centralt beläget på Sjögatan 23 i Sundsvall.

Som bemanningsföretag i Sundsvall arbetar vi kvalitets- och resultatorienterat snarare än volymdrivet, och vi jobbar i hög grad med återkommande uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig kontakt och flexibilitet för att kunna hitta kompetent personal som matchar era behov för tillfället.

Våra uppdragsgivare är allt från mindre lokala företag och organisationer till nationella företag. De kunder vi har finns framförallt i Västernorrland och i Sundsvall med omnejd.

Ett bemanningsföretag i Sundsvall med er lönsamhet i fokus

Vi är ständigt lyhörda för era behov som kund och agerar alltid med långsiktighet i fokus, både för företaget och medarbetaren. Vi arbetar med enkla, tillförlitliga lösningar samt erfaren och kompetent personal.

Det kan vara svårt att förutse hur länge behovet sträcker sig, men inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Ibland händer det även att våra uthyrda medarbetare slår rot hos företaget.

Vill ni komma i kontakt eller veta mer om oss som bemanningsföretag i Sundsvall? Ni når oss på telefon eller mail – kontaktuppgifter till oss hittar ni här till höger.

Välkommen till Kornboden!