Bemanningsföretag, Örebro

Hem Bemanningsföretag, Örebro

Kornboden är ett bemanningsföretag i Örebro som funnits i regionen sedan 2006. Vi är ett fullservicekontor som erbjuder våra kunder både bemannings-, interims- och rekryteringslösningar. Vårt kontor ligger i centrala Örebro, på Drottninggatan 26.

Vi arbetar kvalitets- och resultatinriktat och inte med fokus på kvantitet, och vi jobbar i hög grad med återkommande uppdrag. Vi är ett bemanningsföretag i Örebro som lägger stor vikt vid personlig kontakt och flexibilitet för att kunna hitta rätt personal som matchar ert företags behov för tillfället. Våra uppdragsgivare är allt från mindre lokala företag och organisationer till nationella företag. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Ett bemanningsföretag i Örebro med er lönsamhet i fokus

Vi är ständigt lyhörda för era behov som kund och agerar alltid långsiktigt, både för företaget och medarbetaren. Vi arbetar med enkla, tillförlitliga lösningar samt erfaren och kompetent personal. Ni är varmt välkomna till oss när ni vill hyra personal vid en tillfällig frånvaro som behöver täckas upp. Det kan vara svårt att förutse hur länge behovet sträcker sig och personal ska tillsättas med kort varsel. Vi har ett brett kontaktnät och kan snabbt och effektivt presentera en kompetent kandidat till er verksamhet.

Vill ni komma i kontakt eller veta mer om oss som bemanningsföretag i Örebro? Ni når oss på telefon eller mail – kontaktuppgifter till oss finns här. Välkommen till Kornboden!