Bemanning, Örebro

Hem Bemanning, Örebro

Kornbodens bemanning i Örebro vänder sig till dig som vill hyra personal vid tillfälliga arbetstoppar eller vid annan frånvaro som behöver täckas upp. Det kan handla om föräldraledighet, sjukdom eller tjänstledighet. Du kan hyra personal för både längre och kortare perioder, det är ditt behov som styr.

Möjligheten att hyra personal skapar en flexibel organisation som snabbt kan anpassas utefter behov.

Bemanning i Örebro – för ett välfungerande företag

I snart 20 år har Kornboden hjälpt många företag med bemanning i Örebro och att ta fram rätt person till rätt tjänst. Vårt fokus ligger framför allt på personliga kontakter och flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid att lära känna ditt företag, era utmaningar och verksamhet för att sedan kunna erbjuda rätt personal.
Ni kan fortsätta fokusera på er verksamhet som vanligt medan vi ägnar oss åt det som vi gör allra bäst – att hitta kvalificerad personal att hyra ut till er.

Med vår mångåriga erfarenhet av bemanning i Örebro har vi skaffat oss ett brett nätverk och kan snabbt hitta rätt kandidat för ert företag. Vår bemanning bygger på att matcha våra kunders unika behov med rätt person. Vi får företag att växa och ni är alltid välkomna till oss – inget uppdrag är vare sig för stort eller för litet.

Vill ni komma i kontakt med oss angående bemanning i Örebro? Våra kontaktuppgifter finner ni här till höger.

Välkommen!