Flyttade till nytt jobb i Örebro

När flickvännen flyttade till Örebro för att plugga stannade Jakob Johansson kvar i Tranås. Nu ett år senare har bitarna fallit på plats, med jobb i Kumla och nytt hockeylag i Hallsberg.

– Jag väntade ett år med att flytta. Då fick hon tid att lära känna staden och utbildningen. Dessutom spelade jag hockey i Tranås och ville inte lämna det.

När Jakob väl bestämde sig gick det ganska fort. Han började söka jobb runt Örebro och fick napp hos Kornboden. Idag jobbar han som uthyrd CNC-operatör på PK:s mekaniska i Kumla, ca 2 mil från Örebro. Han trivs med sitt jobb och är väldigt nöjd med bemötandet när han anställdes av Kornboden.

– Det var skönt att allt gick att ordna så smidigt. Kornboden var enkla att ha kontakt med och gjorde allt för att det skulle funka bra. Jag har bara bott här sedan juli, men som det känns hittills kommer jag att stanna.